Алла Пугачова показа близнаците

08.10.2013 15:45 | Видян 2505 пъти

Алла Пугачова показа близнаците

Знаменитата руска певица Алла Пугачова стана майка на близнаци на 64 години. Новината предизвика фурор в цял свят, а желаещите да видят първите снимки на близнаците са многобройни. Съпругът на Алла Максим Галкин в крайна сметка се смили над любопитните фенове и ги зарадва. Той публикува първите снимки на новородените им близнаци в личната си страница в Twitter. С това предизвика вълна от възхищение от страна на своите и на Пугачова фенове. Всички изпаднаха в умиление и заляха интернет пространството с много и прекрасни пожелания за бъдещето на децата, пише kliuki.ws.

Хари и Лиза се появиха на бял свят на 18 септември, но досега бяха пазени в тайна от света. Звездната двойка, която дълго време очакваше тяхното раждане, в момента усилено дообзавежда специално декорираните бебешки стаи за малките, в която Алла и съпругът й, подпомагани от четири бавачки ще възпитават наследниците си.

По думите на Галкин малката сладурана Елизавета прилича на мама Алла, а красивия му наследник Гари е пълно негово копие. Любопитен факт е, че от деня на раждане на близнаците на 18 септември досега личицата им са пазени в тайна е заради спокойствието, както на биологичната, така и на сурогатната майки.

Припомняме ви, че Алла Пугачова и съпругът й Максим Галкин взеха решение да станат родители, възползвайки се от възможностите на медицината всяка жена да стане биологичен родител благодарение на сурогатното майчинство. Двете прекрасни дечица на именитата руска изпълнителка вече се появиха в публичното пространство и тепърва ще се „състезават” с популярността на своята майка Алла.

Снимка: kliuki.ws

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !