Пугачова замразила яйцеклетки преди 12 години

08.10.2013 09:00 | Видян 2608 пъти

Пугачова замразила яйцеклетки преди 12 години

Алла Пугачова е замразила свои яйцеклетки преди 12 години в началото на връзката си с Максим Галкин. Тя се е доверила на частна клиника в Москва, която е успяла да запази тайната й от 2001 г. до решението на певицата да повери износването на плода на сурогатна майка, което е станало по Нова година.

Оказа се, че неизвестната за широката публика жена е родила близнаци. Всичко това разкри пред руския Първи канал
най-добрата приятелка на певицата Алина Рьодер, която я навила да направи операцията от самото начало, след като сама се подложила на същото в Германия на ръба на хилядолетията. 64-годишната прима на съветската и руската естрада кръсти децата си Гарри и Лиза.

Те вече носят фамилията на татко си. Певицата е започнала да се грижи за тях още от раждането им и нарече себе си "супер майка". Тя ги е пренесла от болницата в семейното имение, където са настанени в две стаи. Вчера тя е поканила всичките си приятели, без да им обяснява защо с твърдението, че ще съобщи важна новина. повечето мислели, че отново се развежда. Никой дори не подозирал какво се е случило. Алла има три внучета от дъщеря си Кристина, която е на 42 и също е певица, но също и актриса, която става звезда още с първата си роля като дете в култовия филм Чучело, където
играе главната роля.

Най-малката внучка на Пугачова се роди миналата пролет и най-вероятно това е вдъхновило Алла Борисовна да размрази
яйцеклетките. Бившият съпруг на примата - роденият във Варна Филип Киркоров, вече има две деца, износени от сурогантна майка. Той даде интервю по повод близнаците и сподели, че не вижда нищо лошо Селин Дион и Сара Джесика Паркър да направят подобна операция, а руската звезда номер едно - не.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !