Пугачова и Киркоров спасяват Гого

15.04.2013 15:00 | Видян 3771 пъти

Пугачова и Киркоров спасяват Гого

Легендарният певец от група "Тоника" Георги Найденов- Гого ще опита алтернативно лечение, за да се пребори с тежките последствия от болестта ЛМС (латерално-миотрофична склероза).

Той ще проведе курс на лечение, който включва инжектиране на екстракт от корени на диворастящ храст. Въпросното растение вирее над 1000 м надморска височина единствено в планината Кавказ. Диворастящият храст има изключително антиоксидантно действие и е мощен стимулатор на имунната система. Лечението е препоръчано на Гого от руски професор по медицина. Въпросният експерт сам се е обадил на семейство Найденови, след като разбрал за тежкото състояние на обичания певец.

Научното светило бил информиран за болестта на Гого от две руски поп икони - Алла Пугачова и Филип Киркоров. Те са споделили с професора за проблемите на своя български колега и руснакът сам е предложил алтернативното лечение. Професорът ще достави първата пратка от кореновите извлеци напълно безплатно.

По специална рецепта прахообразното вещество ще трябва да бъде смесвано с физиологичен разтвор и инжектирано венозно. Първата пратка щяла да стигне за близо половин година. За този период организмът на Гого би трябвало да реагира и да започне да се възстановява.

За близа 3 години той е изхарчил над 300 000 лева, опитвайки се да се бори с коварната болест. Първоначалната диагноза. ЛМС беше отречена, като след това се оказа, че той страда от лаймска болест. Пораженията вследствие на приема на тежки медикаменти обаче се оказаха много сериозни. В последните месеци вътрешните органи на певеца са в много тежко състояние и той води постоянна война с последствията от сбърканото лечение.

Корените от Кавказ обаче могат да се окажат от възлово значение за крайния изход от борбата с болестта. В момента Гого е в Айтос, където в родния си дом ежедневно търси начин да се върне отново към нормалния живот. Редом до него е съпругата му Ева Найденова, която му е постоянна опора в трудните изпитания.

„Преживяхме кошмарни години. Борбата е много тежка, но ние няма да се отказваме. Опитваме всичко възможно, за да може организмът на Гого да се възстанови. Действително е много тежко за всички, които се борим с тези изпитания. Нямаме никакво намерение да спираме и да се отчайваме. Продължаваме борбата докрай", коментира Ева, която освен партньор в живота му беше и на сцената.

 

автор: Григор Колев

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Владо Карамазов с първа книга

Родният секссимвол на театъра Владо Карамазов отново...

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Няма коментари към тази новина !