Криско заби гадже от Мис България 2013

07.10.2013 11:00 | Видян 4960 пъти

Криско заби гадже от Мис България 2013

Красивата моделка Велина Узунова, която взе участие в тв риалити Мис България 2013 най-накрая срещна любовта, шушукат светски клюкари. Миската от Сандански не спира да пуска предизвикателни снимки с певеца Криско.
Двамата не спират да се забавляват заедно, а Велина активно агитира приятелите си във Фейсбук да гласуват за изпълнителя в предаването Музикална академия. От постовете в мрежата става ясно още, че двамата са почти неразделни. Редовно купонясват в една компания в култови дискотеки в столицата. Засега нито Велина, нито Криско признават за интимни отношения помежду им. В началото на септември Велина била приятно изненадана от тайнствен обожател. Красавицата получила кутия с червени рози от мистериозен господин. Анонимният ухажор обаче „забравил“ да напише името си на картичка и вкара блондинката в дълбоки размисли.

Преди време Криско бе забъркан в любовна авантюра с Мика Стоичков. Тогава тв водеща се вбеси на постоянните клюки по неин адрес и рапъра. Дъщерята на Христо Стоичков се наложи за пореден път да оповести във Фейсбук, че двамата не са гаджета. „Колко пъти трябва да ви обяснявам, че с чичо ви Криско сме само приятели?! Ха-ха-ха, ама не се спряхте, бе малоумници!“, написа Мика, явно наследила от баща си небрежния и цветист начин на изразяване. Поводът да се ядоса бяха твърденията, че двамата с Криско оглеждали апартамент в столичния квартал Драгалевци, където да заживеят заедно.

Според Любен от Музикална академия пък Криско много си е паднал по певицата Нел. По думите му обаче рапъра е много притеснителен, за да може да се пусне веднага във флирт с колежката си.
През миналата година гръмна интригата, че Елица Тодорова е зарязала дуетния и интимния си партньор Стоян Янкулов – Стунджи, за да върти любов с 25- годишния рапър. Според мълвата певицата започнала да се среща тайно с Криско, още докато живеела с годеника си Стоян Янкулов, разкриват запознати. Покрай общия си проект, Елица и младия рапър доста се сближили. Не след дълго приятелските им отношения прераснали в интимна връзка.

Певицата решила да се отдаде на страстния романс и не се поколебала да разкара Стунджи, който я превърна в звезда на българската и европейската сцена. Любовната афера с Криско обаче приключила набързо, след като прелюбодейците се наситили един на друг. Рапърът, който нашумя и със свой порно клип зарязал каката щом му омръзнала в леглото. Според коментарите в музикалните среди, изневярата с Криско не е първата забежка на Елица зад гърба на Стунджи. Тъпанджийката обичала да флиртува с по- млади мъже от нея и било въпрос на време да замени годеника си с друг.

За последно миналото лято рапърът бе засечен с вокалистката на Deep Zone Project Надя в доста компроментираща ситуация. Двамата се прегръщаха и флиртуваха един с друг по време на партито за рождения ден на поп изпълнителят Графа. Според присъстващи двамата флиртували цяла вечер и не се отделяли един от друг.э“Ами и аз не знам какво да кажа. Доста е странно, още сме в началото и не мога да кажа със сигурност. Хем сме заедно, хем още е рано да се каже“, така коментира Надя отношенията си с актуалния в момента рапър и продуцент.

Криско продължава да твърди, че е срамежлив и не заговаря момичетата. Той обаче е късметлия защото дамите сами идвали при него и често дори му правили неприлични предложения. В музикантските среди шушукат, че Велина ще е поредната, която ще остане разочарована от рапъра, но както се казва, ще поживеем и ще видим.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !