Криско, Лора Караджова, Поли Генова, Сантра и Дичо са актуалната петорна на "Музикална академия"

11.09.2013 12:30 | Видян 2716 пъти

Криско, Лора Караджова, Поли Генова, Сантра и Дичо са актуалната петорна на

Пет от най-хитовите музикални артисти в момента в България, загърбват активна концертна дейност и за три месеца се потапят в най-голямото предизвикателство на сезона - шоуто„ Музикална академия”, което започва на 24 септември по ТВ7.

Те са млади, красиви, известни и  много талантливи. Техните хитове оглавяват музикалните класации, не спират да се въртят по радиостанциите, вдигат на крака хиляди всяка вечер в клубовете и пълнят залите и стадионите на България.
 Криско, Лора Караджова, Поли Генова и Дичо ще се състезават рамо до  рамо с класиците на българската естрада, както и с петима съвсем неизвестни таланти,   за любовта на зрителите и за голямата награда от 100 000 лева.

А зрителите на ТВ7 ще имат уникалния шанс да чуят как звучат хитовете „Почивни дни”, „Нека бъде лято”, „Късно за романтика”, „На инат” и „Ледено момиче” не само от сцената на пищните лайф концерти на “Музикална академия”, но и сутрин под душа.

Защото любимите им звезди освен да подготвят по два концерта седмично ще живеят заедно под един покрив и буквално в една спалня цели 12 седмици. А журито, чиито членове се очертават истински безкомпромисни, заедно с  публиката ще ги оценяват всяка седмица, като със сигурност оценката ще е комплекс от представянето им на сцената и начина, по който се държат “без маска и без грим” в къщата на Музикална академия.

Дали сблъсъкът на поколенията ще е само професионален и ще съумеят ли звездите да запазят добрия тон докато живеят заедно? Това е само един от многото интересни въпроси, чийто отговор ще търси “Музикална академия”.

Освен таланта и известността, това което обединява актуалната петица на  “Музикална академия”  е , че всички са започнали да се занимават с музика още от деца, а в момента повечето от тях са в бизки приятелски и професионални отношения, имат много общи проекти, които ще трябва да забравят за три месеца и да се впуснат в състезание помежду си за титлата Кой наистина може да пее.

Кристиан Талев – Криско  е зодия Телец. Роден е в София в семейство на музиканти и затова не е учудващо, че от малък се занимава с музика и участва в музикални предавания. По-късно записва да учи тонрежисура, а кариерата му се разделя на две посоки – като изпълнител и като музикален продуцент.

В амлпоато си на изпълнител набляга върху хип-хоп звученето, примесено с поп мотиви , а в създаването на песни за други изпълнители стилът е напълно новаторски с миксиране на поп, рап, денс и етно в едно. Последните три години Криско се превърна в истинска звезда на младото поколение, пише и изпълнява хитове, които се превръщат в емблема и добиват изключителна популярност и в он-лайн пространството. До момента те са генерирали над 40 милиона посещения. Заедно с Лора Караджова и Бобо, Криско е автор и изпълнител и на хита, с който ще се запомни лятото на 2013 - “Министърът на веселието”.

Лора Караджова е дъщеря на легендата на българската музика Данчо Караджов. И тя като Криско е белязана от музикалното си семейство и от малка взима участие в различни музикални проекти. За първи път става известна през 2001 година с Ball Face и емблематичната песен „Нека бъде лято”. 9 години по-късно идва истинския успех, когато тя натрупва множество успешни сингли с Криско, 100 кила и други звезди на младото поколение.

Пролетта на 2013г. се заговори усилено за нея не само заради музикалната й кариера, а и заради раздялата с дългогодишното й гадже Део. Оттогава тя изпя заедно с Криско и Бобо хита на лятото и прие да участва в “Музикална академия”, където животът отново ги събира с Део. Каква ще е развръзката предстои да видим скоро.

Поли Генова  започва да пее на 4 години и става първия член на току-що сформираната детска вокална група Бон-бон.
Завършва Националното музикално училище „Любомир Пипков“ със специалност кларинет. Разнородният й талант включва музика, театър и кино и затова Поли проължава висшето си образование не в Музикалната академия, а в НАТФИЗ със специалност режисура.

Може би затова партньор в последния й хит за лятото “Шот” е не колега певец, а режисьора Шошо.
От предишното си участие в музикален формат преди една година, Поли има щаслива връзка с журналиста   Вернер Москов.

Сантра започва да свири на пиано на шестгодишна възраст. През 1998г. за първи път записва в студио, а през 1999г. е безспорният фаворит сред талантите на „Хит минус едно”. Малко по-късно започва да се занимава професионално с музика. Любимият й музикален стил  е R&B. Дълго време пее в дует с Кристо, но от известно време професионалните им пътища се разделят и Сантра започва да издава сингли. Последният й хит “Късно за романтика” е написан и продуциран от Криско. През следващите 3 месеца обаче двамата ще бъдат съперници, а дали от предизвикателството “Музикална академия” ще се роди ново съвместно парче предстои да чуем.

Дичо също се занимава с музика от ранна детска възраст. Голяма популярност печели като фронтмен на група Д2. През годините преди Д2, той основава много групи, като всички са с рок звучене. През 2005г. Дичо започва самостоятелна кариера, от която се раждат куп хитове, превръщащи го в идол за поколението. Ексцентричността му го отведе миналото лято в Синеморец, където заедно с любимата му, поддържат ресторант и хотел и повече от половин година прекарват на морето, събирайки приятели и колеги, с които денем ловят риба и готвят, а вечер организират концерти и надпявания. Дали тази част от кариерата на Дичо ще го превърне в естествен домакин на къщата на “Музикална академия” - отговорът очаквайте на 24 септември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !