Валери Божинов спаси мъж от задушаване!

04.10.2013 11:15 | Видян 3641 пъти

Валери Божинов спаси мъж от задушаване!

Валери Божинов спаси човешки живот вчера към 8 часа вечерта. Доскорошният национал се прояви като герой в столичния хипермаркет "Фантастико" в близост до комлекса, в който живеят семейство Божинови.

По време на пазаруването им за вечеря, Валери, придружаван от Николета Лозанова и дъщеря им Никол, чули писък на малко момиченце и за ужас видели, че бащата лежи неподвижен на земята.

"Потърпевшият се задушаваше, тялото му изстиваше, а погледът му блуждаеше във всички посоки, като видимо почти бе загубил съзнание", разказва очевидец на случката пред Lifestyle.bg

Божинов се намесил светкавично като понечил да извади езика на мъжа от гърлото му. Той обаче го хапел с всичка сила. На помощ на Валери се притекла жена от персонала на магазина. Той сложил анцуга на националния отбор, с който бил облечен, под главата на почти издъхващия човек, за да я повдигне и да продължи със спасителните опити.

Жената напъхала запалката в устата му, за да я държи отворена и Божинов успял да му извади езика. След неумоверните усилия на Валери да върне мъжа от другия свят, малко по малко той започнал да се съвзема.

След това мъжът бил отведен с линейка, която закъсняла повече от 30 минути, които щели да са фатални, ако не е била адекватната намеса на Валери и служителката на хипермаркета.

Свързахме се с Валери, който сподели пред Lifestyle.bg, че е изключително щастлив, че е бил на точното място в точния момент и е реагирал светкавично. "Легнах си спокоен и удовлетворен, че в този ден съм направил поне едно добро дело - спасих човешки живот."

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Няма коментари към тази новина !