Ни Ло праща папараци по петите на Алисия

30.09.2013 11:15 | Видян 4311 пъти

Ни Ло праща папараци по петите на Алисия

Николета Лозанова разказва за живота и раздялата си с футболиста Валери Божинов в телевизионно предаване. Шоуто се казва Поверително от НЛ и тръгва на 5 октомври по TV7, издаде моделката, пише в. Супер 19'. „Моята дълго пазена тайна е, че вече имам собствено предаване по TV7. Това е нещото, което исках да споделя с вас. Знам, че ще имате много въпроси относно моето семейство - мъжа, детето ми, и всичко останало, това ще го разберем на 5 октомври, когато стартира моето предаване Поверително с Николета Лозанова“, съобщи тя пред журналисти. Супер 19, я разкри малко преди това. За Николета това е сбъдната мечта, защото винаги е искала да има собствено предаване. За това стана ясно още по време на участието й в риалитито Къртицата. След отпадането си от надпреварата тя стана лице на дейли епизодите. „Много съм щастлива. Имах такава мечта - да имам собствено предаване, и тя се сбъдна. Аз съм момиче, което следва мечтите си“, допълни още тя.

Според клюката НиЛо ще захапе Алисия още в първия брой на предаването си. Тя е подготвила ироничен репортаж, с който усмива някои от фолкпевачките, а централна фигура във видеото ще е именно изпълнителката на Мистър Грешен. Николета дори заявила пред екипа си, че на по-късен етап смята да пусне екип от професионални папараци и тайнствен детектив, които да дебнат Алисия и да изкарат на показ кирливите й ризи. Резултатите ще гледаме всяка събота от 22:00. Според продуцентите Иван и Андрей, за първи път в българския тв ефир Поверително от Н.Л. ще предложи на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с най-модерната техника за проследяване.

„Аз самата съм обект на огромен интерес от страна на светските медии в България и от личен опит знам колко е важно да има медийна трибуна, където пикантните разкрития да бъдат проверени и съобщени професионално. С екипа имаме амбицията не просто да съобщаваме и коментираме новините от светския живот у нас, но и да ги създаваме. За да спазим журналистическите и етични стандарти, ще даваме думата на всяка от засегнатите в случая страни, за да представи и защити своята позиция“, коментира дни преди старта на най-новото си шоу Николета.

Според мълвата Лозанова се заканила да сложи края на предаването на Венета Райкова Горещо. Плеймейтката е бясна на русокосата водеща, защото стартира новия си сезон, разкривайки пикантни детайли от съвместния живот на Валери и Николета и обявявайки официално в телевизионен ефир тяхната раздяла. НиЛо се надяваше тя да хвърли тази бомба в публичното пространство чрез новото си предаване, чиято реклама се крепи на обещанието, че само в него Лозанова ще разкрие всичките си тайни.

Плеймейтката се е заела да отмъщава и на стилиста Валентин Кулагин, който преди време задочно я нарече проститутка. Николета се закани да съди въпросния стилист за клевета, но той й заяви, че разполага с достатъчно свидетели, които да потвърдят думите му. Преди седмица Кулагин сподели, че е получил есемес от неизвестен номер, в който го заплашвали, че ще му отрежат пръстите, ако не спре да говори срещу Николета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !