Кюрпанов бил гадже на Дарина Павлова

24.09.2013 11:30 | Видян 2529 пъти

Кюрпанов бил гадже на Дарина Павлова

Стартът на новия сезон на ВИП Брадър е на път да извади скритите тайни на голяма част от родните звезди. След като Лияна откровено разкри истината за връзките си с кюрда Махмуд и футболиста Благой Георгиев, е на път да излязат наяве доста пикантни подробности за живота на Мариян Кюрпанов.

За негов ужас обаче разкритията идват от негов бивш колега, който, на всичкото отгоре, без притеснение застава с истинската си самоличност зад твърденията си. Николай Колев, българин, който живее в Милано, дълги години е работил с него в една и съща агенция. Тои описва Кюрпанов като "неуспешен" модел, а той като танцьор в шоу. От година-две съквартирантът от ВИП Брадър 2013 работи в италианска телевизия, пише Супер 19'.

Мястото, което заема не е кой знае колко платено, но красавецът не се притеснява за финансовото си положение, тъй като е любовник на възрастната актриса Лори Дел Санто, която го издържа. "Даже не може да се каже, че са имали връзка, а по-точно той е любимото ѝ жиголо", споделя Колев.

Мариян е засечен и в хотел Булгари пиейки сам. А когато прави това, значи че си търси заможни клиенти, без значение от техния пол. Подателят на сигнала и Кюрпанов често са били заедно на партита, организирани от известен  чичко от телевизията, за когото се знае, че си търси интимни услуги от момчета срещу заплащане.  

Николай също е получавал неприлични предложение от въпросния възрастен хомосексуалист. Интересен факт е, че Мариян винаги си е тръгвал последен от купоните на господина. ВИП съквартирантът е умолявал агента на Колев да го вкара в италианския формат на реалити шоуто, като сам споделял, че е готов на всичко, за да влезе в тамошната Къща.

Според мълвата Мариян от години прави компания на богати италиански дами. Често той е засичан от родни емигранти да си гугука с екстравагантни госпожи, които щедро му се отплащали, кълнат се запознати с житието на родния топмодел. Преди години Марианчо се изхранвал като аниматор в италиански бар, който се намирал близо до гробищата в Милано.
Кюрпанов нашумя и като бивш възлюбен на Дарина Павлова.

Преди време таблоидите гръмнаха и разкриха аферата с вдовицата на Илия Павлов. Двамата бяха засечени гушнати на романтична разходка в центъра на Милано, но отрекоха да имат връзка. "Готов съм да съдя този, който разпространява слухове за моя връзка с Дарина. Аз познавах покойния ѝ съпруг от много години. С Дарина не сме близки. Веднъж дойде в Милано със своя приятелка от Вашингтон, обади ми се и ги водих из града и по ресторанти. Тогава изглежда са ни засекли и са пуснали слуховете за някаква по-специална връзка между нас", коментира тогава Мариян. Според слуховете Дарина сложила точка на отношенията им, защото хлътнала по Берлускони.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !