И Доналд Съдърланд пристига у нас

19.09.2013 13:15 | Видян 1925 пъти

И Доналд Съдърланд пристига у нас

Холивудската звезда Доналд Съдърланд пристига идната седмица в София, за да снима епизод от втори сезон на хитовия сериал "Престъпления без граници" (Crossing Lines), научи inews.bg.

В оригиналната продукция на Sony Pictures Television той скъсява криминалния бюлетин на еврозоната като Микаел Дорн, ключова фигура в Международния наказателен съд. Съдърланд ще доведе със себе си и екранния си тим от следователи, чиято специалност са серийните убийства.  

В редиците им влиза и звездата от "Бягство от затвора" Уилям Фичнър. Кратка, но ключова роля в епизода ще има нашенецът Велислав Павлов.  

"Действието се развива тук, в София, а аз съм български следовател. Имам една, но доста конфликтна сцена със Съдърланд и Фичнър. Ще ти подскажа само, че няма да се стигне до престрелки", сподели талантът от Берковица, цитиран от в. Монитор.

У нас "Престъпления без граници" е познат на зрителите от ефира на AXN. България е третата страна, която ще приюти спецекипа на Съдърланд след Франция и Чехия. Вторият сезон на криминалето ще стартира на 21 октомври и ще се излъчва всеки понеделник от 21 ч. Наскоро Велислав Павлов приключи участието си и в друг вносен проект - европейската копродукция "Индекс Нула".

В лентата нашенецът носеше емоционалните травми на подривна фигура в център за бежанци. Основни партньори на терен за Велислав бяха румънската суперзвезда Ана Улрау и британецът Саймън Мерелс, нашумял като Крас от култовия сериал на HBO "Спартак: Войната на обречените".

Снимка: Wikipedia

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !