Мегафестивал на силовите и бойните спортове в София

17.09.2013 17:15 | Видян 1772 пъти

Мегафестивал на силовите и бойните спортове в София

Невиждан фестивал и експо на силовите и бойните спортове ще събере на 19 октомври срещу символичния вход от 10 до 20 лева десетки хиляди фенове и практикуващи в Арена Армеец. Цял ден – от 9,30 ч. сутринта и чак до полунощ те ще имат възможността да се наслаждават на атракции, демонстрации и ще могат да се докоснат за първи път до нови специализирани стоки и продукти.

Такова шоу се прави за първи път не само у нас, но и на Балканите. Първата атракция ще бъде шоуто Димитър Димитров Класик под патронажа на легендарния ни културист. Световни звезди на бодибилдинга ще се съберат пред българската публика. Феновете ще могат да гледат също стронг фит, състезание от лежанка, премиера ще има и бикини фитнес.

Тъй като не става въпрос само за силови, а и за бойни спортове, в Арена Армеец ще могат да се видят и дисциплините, които са истински хит сред младите хора в момента. Става въпрос за придобилите култов статус в целия свят граплинг, жиу жицу, муай тай.

Наред с битките и мускулите, е предвидено зрелище и за ценителите на женската красота. Фантастичният еротичен балет на фитнесдамата и топмодел Биляна Йотовска ще покаже своя спектакъл.
 
С рекорден награден фонд от американския гигант Swanson и с медиен партньор ТВ7 е предвидената за финал на уникалното събитие ММА гала. Тя ще надмине всичко виждано досега. Състезатели от България, Бразилия, Италия, Румъния, Венецуела ще влязат в клетката. Коронният бой на вечерта ще бъде срещата между латиноамериканеца Рони Александър, който надви звездите на ММА у нас - Близнаците, и Георги Валентинов. Той пък неотдавна победи зрелищно в турнирен мач руски спецназовец.

Много атрактивен се очаква да бъде и мачът между Йон Паску от Румъния и нашия Николай Алексиев, както и другият ни сблъсък с комшиите – между Никола Дипчиков и Никола Бонати. Валентин Николов излиза срещу италианеца Иван Мусардо, а Владислав Кънчев се изправя против бразилеца Диего Борхес. Общо мачовете са 8 и са от 8 вечерта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !