Ники: С Алисия и Николета съм!

29.08.2013 14:10 | Видян 4486 пъти

 Ники: С Алисия и Николета съм!

Само преди 2 седмици Михайлов отиде с Алисия на море. После се върна и се отдаде на горещи страсти с Николета Лозанова. Тези дни пак се е срещал с певицата, а междувременно планира воаяж до чужбина с Николета. Тактиката му е да ги държи в неизвестност и те да се борят непрекъснато за вниманието му. И явно тя работи отлично!

"В момента съм в странна ситуация – на практика съм гадже и с двете. Трябва да реша коя от тях да стане официалната ми приятелка. Вариантът нито Алисия, нито Николета да се води мое гадже идеално ме устройва. Така спя и с двете и всяка си мисли, че е единствената", цинично описал ситуацията преди дни Ники на близък свой приятел, пише Уикенд.

Футболистът доста е вирнал носа след като успя да забърка невероятна интимна интрига и на практика да раздели Николета с мъжа ѝ Валери Божинов. Още повече се възгордял след трансфера си в италиански клуб.

"В момента не може да се говори с него. Държи се като Господ. И как иначе – и кариерата му хвърчи нагоре, и двете най-популярни българки се бият за сърцето му, и баща му го субсидира с яки кинти", описва ситуацията човек от обкръжението на Михайлов.

И докато вратарят си е построил пълното лично щастие, Алисия е в треска как да си го върне. Певицата се мъчела да го накара отново да обявят, че са двойка, но Ники се дърпал. Него идеално го устройвало да не афишира публично с коя е, за да не се разсърди Николета.

Тя също се терзаела, че не е официалната половинка на Михайлов. Лозанова стигнала до там заедно с майка си да обикаля ходжи и врачки, за да прави магия на играча да не поглежда друга освен нея. И Алисия, и Николета са едни прости селянки!

"Ники Михайлов ги направи за смях пред цяла България, показвайки колко са елементарни и как човек с пари може да си ги поръчва като сервитьорки. Щом му се почука по-младо, вика Николета. Поиска ли си по-опитна, обажда се на кака си Алисия.

Преспят ли с него, и двете глупачки летят в облаците, мислейки, че са единствените. А всъщност са играчки на един комплексар – и за кревата, и за егото му. Сигурно след година-две и двете ще са захвърлени и забравени от него. Така е, идва нова свежа плът. Някоя, която стане популярна, ще привлече моментално интереса му", анализират ситуацията в светските салони.

автор: Уикенд

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !