Ванга: Гунди е убит!

26.08.2013 16:40 | Видян 5396 пъти

Ванга: Гунди е убит!

В месеците след ужасяващата катастрофа при прохода Витиня родителите на Георги Аспарухов-Гунди не намират покой и си уреждат няколко срещи с баба Ванга. Нещата, които научават, са наистина покъртителни. Всичко това се е пазило години наред в дълбока семейна тайна, която за първи път излиза наяве сега, пише България днес.

"Гунди действително беше убит. Катастрофата е планирана много добре. Няма нищо случайно. Не си мислете, че този ЗИЛ е излязъл на средата на платното просто ей така" – твърди роднината на Гунди.

Шофьорът на камиона Илия Цветков също е избран много внимателно. Оказва се, че преди това той е убил човек в друг нещастен инцидент на пътя. За да отърве затвора, се съгласява да изпълни „мократа поръчка” на тогавашната власт. До последно обаче не е знаел, че трябва да погуби футболистите на „Левски” Гунди и Котков.

Оттогава бай Илия живее години наред в кошмари, страх от отмъщение и изолация от света. Умира преди няколко години, а последните си дни прекарва, скрит в Самоков. Роднината на Гунди твърди още, че катастрофата е записана на видео и лентата се пази някъде в Пловдив. Щом инцидентът е записан с камера, значи се е знаело предварително за него – твърди още източникът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Няма коментари към тази новина !