Как разпуска семейство Обама?

26.08.2013 13:45 | Видян 1410 пъти

Как разпуска семейство Обама?

Съпругата на президента на САЩ Барак Обама – Мишелq и двете им дъщери Малия и Саша гледаха в събота вечерта популярен спектакъл на Бродуей, предадоха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС, пише inews.bg.

Трите жени около президента заеха местата си в театъра за постановката "Пътуване до Баунтифул" точно когато започваше първото действие.

Мишел, Малия и Саша Обама бяха посрещнати с бурни овации в залата за второто действие.

След края на представлението те отидоха зад кулисите, за да се срещнат с екипа, включително актьорите, сред които личаха имената на чернокожите звезди Сисели Тайсън, Ванеса Уилямс и Куба Гудинг-младши. Тайсън бе удостоена тази година с престижната награда "Тони" за най-добра женска роля в пиеса именно за "Пътуване до Баунтифул".

В постановката тя играе вдовица, която тръгва към града на своето детство, за да се види за първи път от много години с приятели и роднини. Пътуването кара възрастната жена да преосмисли изцяло своя живот.

Женската част от семейство Обама е сред редовните посетители на постановките на Бродуей. Този път първата дама на САЩ обаче имаше и друга причина да дойде в Ню Йорк: тя участва в редица прояви в подкрепа на подетата от нея кампания за борба със затлъстяването под мотото "Нека се движим".

По тази линия Мишел, Малия и Саша Обама посетиха Откритото първенство на САЩ по тенис "Флашинг медоу", един от четирите турнира от Големия шлем.

Снимка: Annie Leibovitz / Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !