Туньо се замонаши

20.08.2013 16:10 | Видян 1939 пъти

Туньо се замонаши

Легендарният защитник на националния ни отбор Трифон Иванов, все повече избягва светския живот и търси усамотение, пише България днес.

Туньо от години е извън футбола и почти винаги отказва да участва в каквито и да е мероприятия. От известно време насам страшилището за противниковите нападатели е направо неузнаваем. Не общува почти с никого и по цял ден търси отмора далеч от града.

За последно Трифон Иванов се появи на аматьорския турнир "Каменица Фен купа" в Габрово в началото на месеца. Той бе видимо отслабнал. Дори и тогава Туньо отказа каквито и да е интервюта, а след това изчезна в неизвестност. Оказва се, че футболистът води почти монашески живот. Понякога прекарва по цели дни сам, изолиран от останали свят.

Любимото му занимание било да лови риба на язовир, който стопанисва под наем. Друг път хващал пушката и отивал по горички и полета на лов за дивеч. В края на юли великият защитник навърши 48 години, но дори на празника си не вдигнал купон.

Единственият човек, с когото Туньо общува, е приятелката му Валя. Двамата живеят заедно от няколко години. Двамата живеят заедно от няколко години. Те имат апартамент във Велико Търново, както и къща в с. Самоводене.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Кои са най-добрите дуети на всички...

Бритни Спиърс и Елтън Джон Отдавна Бритни Спиърс не...

Няма коментари към тази новина !