Цолова и Виктор като първи залп на есенната тв война

20.08.2013 14:49 | Видян 3493 пъти | Гласували 4

Цолова и Виктор като първи залп на есенната тв война

Наесен с песен по гроздобер. Така гласи един простонароден лаф, който обаче съвпада с очаквана тв война. В един и същи ден от Нова признаха за  трансфера на сутрешните водещи Ани Цолова и Виктор Николаев, беше обявен  старт на Х-фактор на 9 септември и по улиците на София се появиха  билбордове за началото на поредния ВИП Брадър на 16 септември.
 
Явно наесен с песен по гроздобер изоставащата частна тв станция замисля грандиозно ново начало. В прибавка към най-рейтинговото си в момента шоу на Сашо Диков, освободил се от Канал 3, комуто се наложи да се сражава в един и същи час със собствената си щерка и да я бие по точки. Защо толкова ударно и спешно? Ами, защото Нова никога не е имала толкова слабо тв лято.
 
В Топ 50 на най-гледаните рубрики по традиция влезе повечето продукция на бТВ. Но 11 позиции, колкото Нова никога не е имала, взе ТВ7 с умелото налагане на програмна схема с много спорт и риалитита. По позиции в Топ 50 я следва БНТ, а чак на четвърто място е Нова. Нейните рейтинги по време на ваканцията на Сашо трудно и почти невъзможно надминават 2,5%, което е в рамките на грешката.
 
Не само на бул. Брюксел обаче се готвят за усилен тв сезон. бТВ пуска як сезон с много български сериали, с новото риалити шоу Африка - своеобразен нов Съврайвър и какво ли не още. А ТВ7 ще заложи освен на родното завързано футболно първенство и на проекти като Музикална академия, където пеещи звезди ще се състезават кой е по-по-най.
 
БНТ също ще извади някое асо от ръкава - най-вероятно поизтърканият вече сериал Под прикритие, наред с очаквания със смесени чувства Четвъртата власт, обединил усилията на дебютантите сценаристи и лица на протеста Найо Тицин и журналисти от Капитал, и попровалилия се особено с неизвестно изтеклите от един събор над милион левчета режисьор Стоян Радев, по-известен като мъж на красивата си жена.
 
Жалко е само, че вероятно протестите ще трябва вече да се борят за внимание и няма да бъдат единствена алтернатива на Мис България в ефира,
както беше цяло лято.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !