Мис България: Избраха ме заради характера

20.08.2013 15:00 | Видян 2159 пъти

Мис България: Избраха ме заради характера

20-годишната блондинка от Пазарджик бе предпочетена пред останалите девет кандидатки и ще представи страната ни на световния финал в Индонезия. Подгласнички на Нанси станаха Джулия Стоянова и Даниела Неделчева, които се класираха съответно на второ и трето място, пише dir.bg.

В интервю след като спечели титлата Нанси заяви, че според нея не е избрана заради външния си вид, а заради характера и поведението, което е демонстрирала в Двореца. Въпреки това тя заяви, че имало неща, които казала и направила, с които не се гордее.

"Родителите ми обаче демонстрираха пълна подкрепа. Те винаги ще се държат така. Въпросът е аз как се чувствам. Не ми харесаха някои нещата, които казах и направих. Имаше моменти, в които се позабавлявахме в Двореца и изрекох неща, които не са присъщи за поведението ми.

Всеки може да го направи, но беше важно да не го правя пред цяла България. Не бягам от отговорност и няма да се отрека от нищо, което съм направила, но ще се старая оттук нататък поведението ми да е безупречно."

"Смятам, че ако форматът беше по-различен може би нямаше да спечеля. Хората най-вероятно ме избраха не заради някаква неземна красота, а заради качествата и характера, който нося" - добави още Нанси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !