Бивш министър пътува с градския транспорт

19.08.2013 15:40 | Видян 1763 пъти

Бивш министър пътува с градския транспорт

Бойко Борисов може да флиртува с електората като разказва подобни истории, но "комисар Попов" се оказа "един така скромен герой". Владо Пенев доказа, че вицовете като всички лъжи крият и доза истина!

Въпреки краткия си мандат като министър на културата, той предизвика истинска революция като ходеше на работа с колело или си репетираше репликите по бермуди. Явно десетилетията само като театрална звезда и авторитет в дублажа са го дисциплинирали и научили на скромност.

Свръх популярността, която дойде покрай ролята на Емил Попов в "Под прикритие", вече беше късно да променя оперирания от превземки актьор. Така, че няколкото месеца на гърба на данъкоплатеца едва ли биха го накарали да ползва шофьор, пише razkritia.com.

Затова три месеца, в които отново е отдаден само на любимото си изкуство, той си се вози в градския транспорт и за разлика от Бойко Борисов би разказал истински истории от това преживяване. Бившият премиер флиртува с електората като им говори за приказките в трамвая, но бившият служебен министър на културата просто бърза за репетиция!

Снимка: razkritia.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На пияния остров: 30 винарни на о....

Уаики не е Уайкики, но е сбъдната мечта на всеки...

2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Няма коментари към тази новина !