Анелия: Готова съм за втори брак

13.08.2013 13:45 | Видян 2414 пъти

Анелия: Готова съм за втори брак

Звездата на попфолка Анелия най-накрая призна - готова е за втори брак. „Ако се почувствам сигурна с този мъж, бих се омъжила отново. В този момент обаче не съм готова да имам още едно дете”, разкрива певицата, пише Блиц.

Анелия признава пред списание LOVE style, че иска да започне нов етап в живота си и да създаде семейство. Певицата говори открито и за отношенията си с Емилия. „Нямам нищо против нея. Щастлива съм, че имаме страхотни и интелигентни отношения. Такива, каквито трябва да са – адекватни, предвид ситуацията и обстоятелствата", казва певицата.

Анелия споделя как се е родил дуетът й с Преслава „Няма да съм друга”. „Бях на интервю в радио и имаше много въпроси от слушатели защо не запиша дует с Преслава. Истината е, че аз я харесвам като изпълнител и й се обадих и предложих.”

Тя отрича двете с Преслава да правят напук на колежката си Галена. „Това е несериозно, аз съм над нещата. Имам много добри чувства към всички хора, включително и към Галена. Дори наскоро си купих рокля от колекцията на Галена”, категорична е Анелия.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни...

Смях: Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни възглавници.

Отварят допълнителни сектори в Арена...

Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица...

Няма коментари към тази новина !