Гага на гей бар по сутиен

13.08.2013 09:30 | Видян 1833 пъти

Гага на гей бар по сутиен

Изглежда новото облекло на Лейди Гага включва черен дантелен сутиен, къси оръфани дънки и черни високи ботуши на токчета. Точно с тази визия певицата се разходи из Западен Холивуд и влезе инкогнито в гей бар, за да чуе едно от новите си парчета, пише Dnes.bg.

Тази неделя звездата посети клуб The Abbey, където остана не повече от десет минути. Въпреки екстравагантния си тоалет певицата не искаше да се набива на очи, но не излезе преди да чуе поне едно от парчетата от новия си албум "Artpop". Официално на пазара той трябва да излезе през септември.

Първият сингъл от него е „Applause", който феновете могат да чуят и официално на 19 август. Гага вече засне провокативни промо кадри, които заляха интернет пространството. В тях тя позира гола и изглежда вече няма никакви притеснения да показва плът.

Миналата година певицата отнесе сериозна критика, защото по време на световното си турне качи около 10 килограма и не изглеждаше особено секси в сценичните си тоалети.

В средата на юли Лейди Гага отново предизвика фурор, като се появи посред бял ден из улиците на Ню Йорк по къса черна пола, сутиен и токчета.

Снимка: Splash news

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар през...

Кубрат Пулев се завръща на ринга с мач в София на 7...

Марго Роби изложи на показ растящото...

Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на...

Няма коментари към тази новина !