Звездите които харчат най-много

08.08.2013 15:00 | Видян 1944 пъти

Звездите които харчат най-много

Много хора мечтаят да имат техния живот и да пръскат пари с шепи по заведенията, докато си поръчват поредната бутилка Дон Периньон.

Не на всеки обаче се пада тази привилегия, а само на избраните и богатите, които спокойно печелят поредния милион, за да се появят за две минути по телевизията, за да играят поредния касов филм или да изпълнят своя песен на концерт, на който ги гледат милиони почитатели.

Те използват парите си по най-различен начин, но ето кои са тези от тях, които харчат най-много:

Лейди Гага
Докато се възстановяваше от операция на тазобедренета става, Гага си поръчка позлатена инвалидна количка.

Пи Диди
За 16-ия рожден ден на сина си рапърът Шон Комбс му подари Maybach за 360 000 долара. За пищния купон бе заснет филм за MTV.

Елтън Джон

Елтън Джон обича лукса и глезотиите. Когато с партньора си се сдобиха с дете, музикантът купи нова къща за 2 млн. долара. Детето има две бавачки и до сега двамата богати бащи са изхарчили милиони за него.

Майк Тайсън
Тайсън също е известен с екстравагантността си. През 1988 година той бе женен за Робин Гивънс 3 месеца. През това време й подари вана за 2 млн. долара.

Бионсе и Джей Зи
За 41-ив рожден ден на Джей Зи Бионсе му купи Bugatti Grand Sport на цена 2 млн. долара. Това беше най-скъпата кола в света през 2010 година.

Саймън Кауъл
Кауъл е доста щедър. Когато се раздели с приятелката си той й даде 5 млн. долар в брой и още 4.5 млн. долара за да си купи къща в Бевърли Хилс, въпреки че тя беше тази, която поиска раздялата.

Дейвид Бекъм
За рождения ден на Виктория Дейвид й подари винарска изба с лозя в Напа Вали за 7-цифрена сума. Двамата били на посещение в избата, заедно със свои приятели (сред които Том Круз, Кейти Холс, Сийл), когато Дейвид подарил на Виктория бутилка вино с нейното име на етикета. Така й разкрил за покупката.

Том Круз
Круз е един от най-високоплатените актьори в Холивуд. Когато се ожени за Кейти Холмс, той искал да я запали по своята страст – летенето. За това й подарил самолет за 20 млн. долара.

Дрейк
26-годишният рапър от Канада обича да показва колко е богат. Наскоро той разхвърля 50 000 долара в стриптийз бар в Северна Каролина. Друг рапър - Bleu Davinci се включи с 25 000 долара и така по пода на заведението имаше 75 000 долара в 1-доларови банкноти.

Източник: Lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !