Бионсе лапна 50 милиона от Пепси

11.08.2013 09:05 | Видян 1850 пъти

Бионсе лапна 50 милиона от Пепси

Певицата Бионсе Ноулс сключи договор с Пепси за ''скромната'' сума от 50 милиона долара и това предизвика шумни дебати в света на шоубизнеса.

"Ноулс рентира добре своя имидж. Трябва да е луда, за да откаже подобна мултимилионна оферта. Но какво рекламира? Продукт, който един ден ще бъде поставен редом до цигарите по вредност. Още един бавен убиец", пише Марк Битмън в "Ню Йорк Таймс".

В същото време никой не отрича правото на изпълнителката да сключва каквито сделки иска, но лошото е, че подонбно на други звезди тя не подбира, важното е каква сума й предлагат.

Джъстин Тимбърлейк рекламира "Бъдуайзър", Алиша Кийс - смартфони, а Тейлър Суифт - диетична кока-кола. И докато една бира на ден е по-скоро полезна, а без смартфоните вече не можем, с кока-колата, диетична или не, нещата са определено различни.

Много от известните личности не консумурат продуктите, които рекламират. Например преди години, когато Майкъл Джаксън бе рекламно лице на Пепси, той бе щракнат да пие кока-кола, пишат от БГНЕС.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !