Галена преговаря с Бионсе за рекламно лице

12.07.2013 12:00 | Видян 2413 пъти | Гласували 1

Галена преговаря с Бионсе за рекламно лице

Галена смята да покани американската певица Бионсе за промоцията на своята дизайнерска колекция. За тези, които не знаят,ще припомним, че родната поп - фолк звезда смело навлезе в модния бизнес и опита да разчупи статуквото, без много излишни церемонии, пише Lifestyle.bg.

В момента Галена е стартирала интензивни преговори с Бионсе и се надява, че шоколадовата красавица ще се съгласи да ѝ стане модел за една вечер. По този начин нашенката ще пробие със само един лъвски скок на западната сцена, независимо какво ще ѝ коства това. Препатили обаче разкриват, че тарифата на Бионсе е доста висока, а освен това не се знае дали въобще ще се навие да си губи времето за подобно нещо.

Друго интересно около Галена е, че фолк дивата смята да върне модата на пънк музиката в България. По всяка вероятност това ще стане чрез нова песен, която ще бъде невероятна смесица от бясна чалга и твърди жици.

Всички действия на Галена обаче породиха сериозни съмнения в конкурентния бранш, че музикалната ѝ кариера е в тежко положение и не изкарва достатъчно. Това несъмнено е доста учудващо, защото тя все пак си остава сред най - почитаните поп - фолк изпълнителки, наравно с добрата си приятелка Преслава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !