Васко Кеца носи дрехи втора употреба

01.08.2013 09:45 | Видян 2654 пъти

Васко Кеца носи дрехи втора употреба

Звездата на родната естрада Васил Найденов се облича от магазини втора ръка, пише Всеки ден. Певецът в компанията на як младеж излезе с две торби от "бутик" на столичната улица "Княз Борис I" във вторник минути след 19 часа. Певецът никак не се смущаваше от шопинга в магазин секънд хенд и си тръгна доволен от пълните с маркови, но евтини дрехи пликове.

"Често пазарува при нас, идва малко преди да затворим, когато всички са си тръгнали", признаха от персонала и го определиха като един от любимите си клиенти, тъй като не се бил взел за голяма звезда. По време на шопинга Васко Кеца беше в типичния си небрежен вид, с прекрасна синя риза, която ако е секънд хенд, си е абсолютна находка. Певецът бе с летни мокасини в светъл цвят и три четвърти бежови панталони и след като натовари покупките в автомобила на спътника си, се разходи пеша по павираната улица "Пиротска", но без да влиза в магазините.

Явно естрадният лъв често се вясва в района, защото веднага бе спрян от две пълнички дами, с които започна приятелски разговор, продължил 15-ина минути. После Кеца се запъти към друг магазин, където имаше обявено 70 процента намаление, но от там не купи нищо.

"Кризата удари всички", коментираха от магазините за втора ръка. Въпросният секънд хенд "бутик" имал куп ВИП клиенти, тъй като зареждал само много запазени и маркови стоки за разлика от болшинството боклучави подобни магазини.

Продавачките разказаха, че сред най-големите фенове на дрехите им са моделката, която наскоро стана майка - Теди Велинова, както и журналистът Иво Инджев. Жената на д-р Енчев се изявява и като дизайнерка и затова купувала от тях маркови дрехи, които след това поправяла и доукрасявала по свой вкус.

 

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За първи път в историята на Капките...

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки...

Детски калкан на ул.Позитано изгря...

Детски калкан на ул.Позитано изгря днес: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !