Звезделина задоволявала и Марешки

26.07.2013 12:00 | Видян 4830 пъти

Звезделина задоволявала и Марешки

Разкошната и разкрепостена моделка Звезделина Иванова прибави още един богат любовник към колекционерския списък в тайното си тефтерче. След като сексапилната брюнетка се прочу с услугите си за Слави Трифонов, Ники Михайлов и Красьо Черния стана ясно, че е доставяла нежни ласки и за аптекарски бос номер едно Веселин Марешки, пише skandalno.net.

Тази гореща и пикантна клюка се разпространява от около седмица в различните интернет форуми, където потребителите коментират доколко вярна е новината, че Звезделина се издържа като скъпоплатена компаньонка. В голямата си част хората са твърдо убедени, че това е така и нищо на света не е в състояние да промени мнението им.

Съгласно слуховете, в определен момент от кариерата си на тигрица, Звезделина е получавала сериозни суми от Марешки под формата на спонсорство. В момента все още се уточнява кога точно е станало това – преди или след връзката със Слави Трифонов, но все пак този аспект не е толкова важен.

Припомняме, че точно преди един месец, Звезделина оповести за връзката си със Слави Трифонов. Тя го направи с ясното съзнание, че ще компрометира гологлавия шоумен, но явно чувствата на другите не са толкова важни за нея. В крайна сметка за Славчо нещата се развиха по най – добрия възможен начин, защото след секс скандала с нея той се сгоди официално за любимата си Мартина която заяви, че ако не ѝ предложи брак ще го напусне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !