Миските затънаха в битовизми

25.07.2013 09:30 | Видян 2085 пъти

Миските затънаха в битовизми

Редовните за всяко българско риалити караници кой мие, кой чисти, а кой не е добра домакиня, започнаха и в Мис България. Това е редовният проблем във всеки Биг и ВИП Брадър, който прокарва първите разделителни линии и разделянето на лагери в тв къщата. Като българи от старо време младите момичета с манекенски мерки започнаха да се дърлят за битовизми.

Враг номер едно на по-младите вече е Звезделина, подкрепяна от другата силиконка Меги. 24-годишната варненка, обвинена от съквартирантката си Вили, че е проститутка, всъщност е много добра в кухнята, шета като за световно. Тя много се дразни, че повечето от девойките нямат никакви хигиенни, домакински и други навици, битова култура и възпитание. Двете дами проведоха за разкош и разговор на тема импланти, с които се гордеят и според тях превъзхождат другите момичета.

Друга вражда се появи покрай неумението на Ваня да пазарува. На нея и фаворитката в класацията на slava.bg за Мис България 2013, която тече в момента, Нанси се падна честта да пазаруват за другите момичета. Двете победиха в конкурс за най-дълго балансиране с две пълни с покупки торби в ръце.

Докато русата амбиция, попаднала в магазина, бе определена от партньорката си като "машина" и препълни само за две минути количка с продукти, дъщерята на убита майка не показа особена находчивост, скорост и загриженост към храненето на съквартирантките.  Нанси се нацупи и с основание, а останалите бяха потресени, че се задава седмица глад.

Мацката намери сили в себе си за извинение към съквартирантките - конкурентки. Накрая и си поплака, защото не можа да понесе обвинителните погледи, за които нямаше никаква вина. Тя намери разбиране в другата фаворитка на читателите  на slava - девствената Джулия, която се зарече да не яде в знак на подкрепа. Порева си и виновницата за шопинг фиаското Ваня, ала сама и без извинения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !