Лейди Би и Ивайло Гаврилов при Азис

20.08.2008 16:00 | Видян 8418 пъти

Лейди Би и Ивайло Гаврилов при Азис

Бившият национал по волейбол Ивайло Гаврилов ще бъде гост във „Вечерното шоу на Азис” в четвъртък, 21. август. Той ще говори за нашумелия допинг скандал с един от най-близките му приятели – Пламен Константинов, и за това кой е виновен за него. Ивайло ще стигне до заключението, че българската нация е скандалджийска и че дори в един колективен спорт като волейбола винаги се намира някой, който да “дърпа килимчето”. Волейболистът ще сподели и нещо положително в цялата история с допинг пробите на Пламен Константинов: „Доказали сме, че сме най-добре, когато сме най-зле”.
Факт обаче е, че все повече наши спортисти биват хващани с допинг. Гостът шеговито  ще коментира: „Допингът, както и силиконът, дава положителни резултати в кариерата ”, но ще разясни, че при волейбола стимулантът е противопоказен. За отношенията си с Любо Ганев в миналото Гаврилов ще каже: „С Любо играехме на един и същи пост – т.е. излизаше или той, или аз.” И ще допълни, че не са били близки, но в никакъв случай и не са били в лоши отношения. Сега Ивайло се е отдал на тенис, иска да узаконят проституцията и ще изненада Азис с факта, че красив и привлекателен мъж като него обича самотата.

Лейди Би ще бъде вторият гост в предаването утре вечер. Тя ще се появи в студиото на Азис с изцяло нов имидж, който водещият ще определи като попфолк. Певицата ще изненада приятно мъжката аудитория, облечена в оскъдна рокля, но ще се притесни от въпроса дали има бельо под нея. Косата й вече не е сплетена на безброй плитки, а пада на едри къдрици над раменете й. Лейди Би ще сподели, че промяната се дължи на това, че вече се чувства пораснала и иска да се облича по-женствено.
Азис ще попита гостенката си кога си е сложила силикон, а Лейди Би ще сподели, че гърдите са си изцяло нейни. Ще сподели още, че не е би, а се е отдала на един мъж в живота си. Той е не по-малко щур от нея и я подтиква да се снима в повече еротични фотосесии.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !