Джеф Бриджис стана модел

27.07.2013 09:00 | Видян 2053 пъти

Джеф Бриджис стана модел

Джеф Бриджис е един от най-талантливите актьори на своето поколение, с четири номинации за награда „Оскар". Вероятно помните хитовете му „Големият Лебовски", „Кралят на рибарите" и „Безстрашният". Е, явно 63-годишният Джеф е решил да пробва и друга кариера и то такава на модел, научи Dnes.bg.

Новото амплоа на г-н Бриджис е на рекламно лице на Marc O'Polo. Той участва заедно със супермодела Амбър Валета в кампанията есен/зима 2013 -2014 на шведската марка, която носи посланието „Следвайте вашата природа".

Двамата са заснети от известния фотограф Марио Соренти, а сесията е кръстена „The Dude & Amber Valletta". Джеф и Амбър носят класически дрехи в неутрални тъмни цветове, характерни за лейбъла Marc O Polo, който се оказал любим на самия Бриджис. Той бил верен почитател и лоялен клиент на марката от много години.

Естетиката на Marc O'Polo се доближава до тази на американския дизайнер Tommy Hilfiger. И двете модни къщи залагат на класическите цветове и на вечната елегантност в стил „гражданин на света".

Снимка: Marc O'Polo

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !