Яна спи с Петко за пари

19.07.2013 10:20 | Видян 3177 пъти

Яна спи с Петко за пари

Танцьорката Яна Акимова не е нищо повече от разглезено меркантилно момиче. Това доказват подробности около прясната ѝ връзка с баровеца Петко Димитров , които Всеки ден разбра от приятелки на хитрата сметкаджийка. Красавицата до последно ходела и с певеца, и с ресторантьора, но след като премерила на везната от кого ще вземе повече, избрала по-богатия. Особено след като той ѝ обещал да ѝ даде пари, за да учи в чужбина.

Мечтата на Яна била да стане магистър в страната на Микеланджело. Тя завършва специалност "Мода" в Нов български университет и иска да специализира в Италия. Не знаела обаче откъде ще вземе пари за обучението. Петко Димитров ѝ дошъл като манна небесна. Още когато се запознала с него, танцьорката решила, че той е нейният билет за чужбина. Без да губи много време, успяла да го вкара в леглото с единствената цел да го използва след това като трамплин.

През това време Яна продължавала да живее с официалната си половинка Орлин Павлов. Музикантът категорично отказвал да приеме очевидната истина, че Яна му слага рога, и обявявал за лъжи всичко писано в пресата по този повод. Цялата агония приключила, когато Петко обещал на Яна да ѝ помогне за магистратурата. Тя веднага преценила кое ѝ е по-изгодно.

Орлин и Яна били пред скъсване още миналата година, когато танцьорката го зарязала да прекара ваканцията си сам, защото не била сигурна дали го обича. В любовта си се уверила, когато той се очертал като победител във "ВИП Брадър". Петко обаче ѝ помогнал да осъзнае, че Орлин не е най-богатият мъж, когато може да има, и веднага се пренасочила.

Още от малка кръшната танцьорка била възпитавана да търси мъж, който да я издържа. Родителите ѝ били баровци в родния ѝ град Троян и я разглезили още като малко момиченце. Те ѝ внушили мисълта, че и мъжът ѝ трябва да я глези, както баща ѝ и майка ѝ, да ѝ плаща и да поема разходите на всичките ѝ прищевки, твърдят огорчени от постъпките ѝ приятелки. Така пресметливото поведение и осребряването на любовта станали втора природа на Яна, категорични са от обкръжението ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !