Спецпроект: Най- горещите мъже на лятото

17.07.2013 13:00 | Видян 13409 пъти | Гласували 1

Спецпроект: Най- горещите мъже на лятото

Григор Димитров е най-горещият мъж на ЛЯТОТО. Това сочи националното представително проучване, осъществено посредством анкета в най-хитовия светски сайт на републиката slava.bg. В продължение на пет дни фенките гласуваха, за да определят най-харесвания от тях мачо като всяка имаше право да даде вота си само веднъж. За това кратко време – до редакционното приключване на броя в 16,16 часа в петък, 1042  души определиха крайното подреждане.

Гришо безапелационно побеждава с 31,29% - колкото събра партия ГЕРБ на изборите на 12 май. В нашия случай  това са 326 гласа.

Въпреки финалната му офанзива, силите на плейбоя Петко Димитров от Дансинг Старс, през чиито ръце са минали секссимволи като Преслава, Мария Игнатова и Ели Гигова, стигнаха само да докара резултата си до 18,62% или 194 гласа.
Бронзът взе друг от участниците в Дансинг Старс – Наско Месечков. Той успя да се хареса на 11,71 на сто от гласувалите или 122 души.

Риалити звезди допълват призовото класиране. Карето се затваря от Любо – спортното момче, което успя да грабне победата в шоуто на ТВ7 Къртицата, където се пребори с немалко знаменитости от всички браншове и си осигури наведнъж 150 хиляди лева от наградния фонд и звездно гадже в лицето на Рут Колева.

Кои други мачовци от риалити програми намериха място в подреждането?
Как се класираха останалите най-горещи мъже?

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !