Митовски дърпа трева в "Арена Армеец"

01.07.2013 12:00 | Видян 1797 пъти

Митовски дърпа трева в

Трева обгази столичната зала "Арена Армеец" по време на концерта на „Джамирокуай". Феновете си свиваха цигари с марихуана направо пред сцената независимо че в залата имаше осезателно присъствие на охранители и полицаи.

Някои от любителите на тревата все пак проявяваха съобразителност и сядаха на пода, за да си я приготвят. На други не им пукаше и не правеха никакви усилия да се крият. А след това цигарите обикаляха устните на всеки, който искаше да си дръпне от тях. На този фон десетките цигари с тютюн, които светеха под покрива на залата независимо от забраната за пушене на закрито, изглеждаха като детска игра, пише vsekiden.

Режисьорът Димитър Митовски беше един от мъртво надрусаните на шоуто. Той бързо влезе в общото настроение пред сцената и започна да дърпа от цигара марихуана. Тя му помогна да се раздаде на терена почти толкова, колкото и фронтменът на „Джамирокуай" се раздаде на сцената.

Тревата обаче не беше единственият проблем по време на шумно рекламирания фестивал "Симфоник консъртс" в София. На тотален рекет бяха подложени малкото посетители на концертите на Джей Кей и Джеси Джей, които искаха да си купят вода, бира или безалкохолни в залата. Организаторите бяха преценили, че няма да допускат търговия с пари в брой, а само с някакви странни карти, които се продаваха на касите пред залата. За да получиш такава карта, автоматично изгаряш с 2 лева. Толкова струва самата пластика, която след концерта не върши никаква работа, но не беше ясно дали парите за нея се възстановяват.

Ако искаш да купуваш нещо, задължително я зареждаш поне с още 10 лева. В случай че не ги похарчиш, се редиш на опашка, за да ти върнат остатъка от парите. Но много от излъгалите се да се снабдят с картата решиха, че не си струва да се редят на поредната опашка, за да вземат остатък от 2-3 лева, които си останаха за печалба на организаторите.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !