Спецпроект: Иво от Под прикритие възкръсва

17.06.2013 16:00 | Видян 6584 пъти

Спецпроект: Иво от Под прикритие възкръсва

Снимките на 4-тия сезон от българския крими сериал Под прикритие започват през това лято, в края на август или септември. Сценарият е вече готов, а в момента екипът подготвя кастинг за статисти, асистент-режисьори и сценаристи, както и хора с всякакъв опит в тв индустрията. Продуцентите от СИА обявиха и кастинг за нови лица, който мина през Св.Влас, Варна и Пловдив.За сега кастинг в София няма да има, но е възможно да се насрочи дата при засилен интерес. Още не е уточнено кога точно БНТ ще излъчи първия епизод от четвъртия сезон, но най-вероятно това ще стане малко преди Нова година, пише Супер 19'.

Дълго очакваната развръзка в последния епизод на третия сезон  на Под прикритие  се превърна в тотална завръзка. Феновете на сериала взривиха форумите в мрежата с коментари и хипотези за отворения финал, с който сценаристите изненадаха зрителите. Епизодът започна с очакваното отмъщение за всенародния любимец Косъма - Куката “изпрати на излет” поръчковия убиец Крум с думите: “Поздрави от Косъма”.

Смъртта му беше неизбежна след отприщилата се вълна от отчаяние след разстрела на Здравко Киселов в предпоследния епизод. Освен че във Фейсбук бяха създадени няколко групи, които настояваха Косъма да възкръсне,  социалната мрежа се напълни и с епитафии в стихотворна форма като например: „Здравко, Здравко, истината каза, и Иво игричката ти разказа. Прати те на излет с Крум, тегли ти един куршум. Шмекера опита да те спаси, ала късно той се появи. Джаро курвата ти уби, ама после се покри. 0бичаме те, Косъмче, смело отивай на небето БЕЛО!“

След смъртта на Крум, който продуктово забели очи на фона на рекламата на Планет клуб , събитията се развиха с шеметна скорост. Ченгето под прикритие Мартин бе разкрит и отвлечен, а в заровен ковчег бе открита мъртвата главна редакторка (Теодора Духовникова). Джаро се опита да избяга, но заради традиционно непочистените пътища в планината намерението му бе осуетено. Финалните сцени бяха наситени с драматизъм, за сметка на здрава логика.

Мафиотът Иво, чиято жестокост е пословична, отказа да застреля Шмекера и реши да го остави на Джаро. Джаро пък кой знае защо послуша Куката и вместо да гръмне предателя, който разби организацията му, стреля по Иво. “Ще оцелее ли най-лошото момче?” Надежда за това дават думите на комисаря Попов, който нареди “да го карат в болницата”. Фенове коментират по форумите, че вратата на сценаристите е отворена и Иво може да оживее. Супер 19` научи, че героят на Захари Бахаров наистина възкръсва и ще се вихри с пълна сила в четвъртия сезон. За да засилят образа му на фатален мъжкар, сценаристите са замислили да вкарат в Под прикритие и нова фатална жена.

Пълна мистерия е и сблъсъкът между Джаро и Мартин. Гърмежите и кървавите следи по снега поставиха само въпроси, но без отговори. Например кой стреля, след като Шмекера беше без оръжие, а Джаро - с празен пистолет. Накрая, както се полага във всеки уважаващ себе си сериал, изневиделица се появи и дъщерята на Джаро - Ния Туджарова. Коя ще е актрисата, която ще се превъплъти в новия персонаж, питат зрителите и правят най- различни предположения.

Името на модела Бориса Тютюнджиева, което се завъртя в пространството, се посрещна доста негативно от феновете. “Ако Ния е Бориса, по-добре да я убият в първите 10 секунди на новия сезон”, пишат озлобели фенове на крими поредицата във Фейсбук страницата на сериала. Най-вероятно обаче героинята ще бъде избрана с кастинг. Бориса е известна като екс гадже на футболния плейбой Ники Михайлов, с който преди време си размениха остри реплики по медиите. Моделката се е снимала и в няколко нискобюджетни хорор филми, снимани в България.

Отговорите обаче на всички интересни въпроси около Под прикритие ще научим в четвъртия сезон на сериала, който ще гледаме до края на годината. А дотогава ще се забавляваме с хитовите реплики на героите, от типа на “Ха, живо прасе в Q7”, “Ми дръпни зума бе, бастун”, “Няма Джаро, няма Маро”, “Ще те пратя на излет с Крум” и прочие бисери, които трайно се настаниха в жаргона на зрителите.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !