Ивайло Захариев заряза протестите, пече се край Аспровалта

27.06.2013 17:00 | Видян 1841 пъти

Ивайло Захариев заряза протестите, пече се край Аспровалта

Ивайло Захариев заряза протестите по софийските улици и отпраши на почивка в Гърция. На младия актьор явно му омръзна да е политически ангажиран и, след като му направиха 3-4 снимки с българското знаме в едната ръка и невръстния му син Филип в другата, се отдаде на почивка на плажа, пише Всеки ден.

Мартин от "Под прикритие" беше забелязан да прави тен в гръцкия курорт Аспровалта. Той пристигна там в края на миналата седмица заедно със съпругата си Миряна и малкия Филип, който е само на 4 месеца. Семейството изглеждаше много доволно от живота. По нищо не личеше някой от тях да има проблеми, заради които да скандира по софийските улици. Явно затова, след като в столицата стана горещо, те решиха да се оттеглят към приятните гръцки плажове.

По поведението на младия актьор личеше, че не се изживява като звезда, въпреки че нямаше българин на плажа, който да не го позна. Той си говореше с всички, които проявяваха желание да си общуват с него, раздаваше автографи, не отказваше да се снима с почитателите си.

А те бяха доста на плажа, тъй като Аспровалта е един от най-близките до нашата страна гръцки курорти, евтин е и затова е пълен с нашенци през лятото. Самият Ивайло, макар и да е популярен, не е от най-богатите родни актьори. Хонорарите му в "Под прикритие" никак не са високи на фона на повечето му колеги, а други доходи почти няма. Затова избра финансово изгодния курорт, вместо да се изхвърля с по-скъпи дестинации. В компанията на Ивайло беше и баскетболният национал Иван Лилов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !