Ивайло Захариев извади паспорт на 4- месечния Филип, заминаха за Гърция

24.06.2013 12:30 | Видян 2044 пъти

Ивайло Захариев извади паспорт на 4- месечния Филип, заминаха за Гърция

Четиримесечният син на Ивайло Захариев Филип вече има паспорт. Преди десетина дни актьорът от "Под прикритие" и съпругата му Миряна заведоха Филип до фотото в полицията, а после подадоха молба за документа на бебето, научи 24 часа.

"Как се прави снимка на детето? Ами ние го държим, а фотографът снима", обясни шеговито Захариев. Той нямал проблеми в студиото, защото Филип е спокойно дете и кротувал, докато го снимали.

След това му купили и син бански и в четвъртък семейството замина за Гърция. "Отиваме със сестрата на Миряна и моя нов баджанак", похвали се Ивайло. Всъщност Захариеви станали свидетели на подписването на граждански брак на сестрата близначка на Миряна Йоана и нейния годеник. Той се казва Иван Лилов и играе в националния отбор по баскетбол.

С Йоана се оженили на 17 юни. "Догодина ще правят сватба, където ще си изберат и кумове. Пътуването ни за тях е като меден месец", обясни Ивайло. Той се прибира още тази седмица, но планира още една почивка със семейството си - през август на планина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !