Спецпроект: Къртицата спасява Милянкова от фалит

20.05.2013 12:15 | Видян 6808 пъти

Спецпроект: Къртицата спасява Милянкова от фалит

Ирена Милянкова позната от световните модни подиуми и успешни продукции като Под прикритие и Цветът на хамелеона прие да стане част от най-мащабното риалити Къртицата. Тя е готова да разкрие истинското си лице, такава каквато я познават само най-близките й хора. Манекенката ще участва пълноправно във всички битки и не крие, че приема предизвикателството в много важен момент от живота й. С влизането си в Базата тя продължи поредицата от гост звезди, които влизат в шоуто за една седмица и имат статут на детективи, които помагат на участниците в търсенето на Къртицата.

Според клюката обаче истинската причина Милянкова да влезе в тв риалити са парите. След ареста на съпругът й Росен Чолев, моделката на Визаж е изправена пред фалит. Чолов бе задържан още в края на ноември миналата година с обвиненията, че върти сутеньорска мрежа и още е зад решетките. Криминалната сага буквално съсипа бившата манекенка, но напоследък тя вехне не само психически, но и физически. Ирена едва смогва да се оправя и да изхранва децата си. Така че поканата да влезе в Къртицата дошла точно навреме.

Скандалната манекенка, станала известна с ролята на мафиотската метреса Съни в Под прикритие, остана без никакви пари. За да запълни дупките в семейния бюджет, тя започна да се оглежда за риалитита, готови да ѝ платят за участие. Затова не се пколебала много, когато ѝ предложили да влезе в Къртицата, макар и само за 4-5 бона, според клюката в тв среди. Милянкова сподели, че става риалити героиня в много важен за нея момент. Тя обаче не уточни дали има предвид само факта, че вече живее сама с четирите си деца, или че смята да сложи край на брака си с Чолата, чийто бизнес е тотално съсипан. Мълвата разнася, участието на Ирена в предаването било уредено от нейната бивша шефка в агенция Визаж Жени Калканджиева, която също се вихри в Базата. Именно в тази модна агенция Милянкова направи първите си стъпки като модел.

Неотдавна Ирена изпаднала в пълна депресия и финансова криза, откакто мъжът ѝ Чолата е в ареста. Манекенката преживя ужасно публично унижение, след като той бе обвинен за бос на проститутки, а освен това едва смогва да се оправя сама с грижите за огромното си домочадие. Тя повече от 3 месеца не е плащала заплати на персонала си и е на път да остане без  чистачки и охрана на имението си в Горна Баня. Неотдавна пък стана ясно, че актрисата може да загуби не само прислугата си, но и дома си. Причината е отново финансова, тъй като без Чолов Милянкова не е в състояние да покрива вноските по ипотеката на огромния палат. От банката вече започнали да заплашват моделката със съдия-изпълнител.

Освен да прибере свежи пари от Къртицата, Милянкова се надява да има и нов служебен ангажимент, който да я откъсне от проблемите около ареста на мъжа й. Манекенката щяла пак да се изявява като актриса, но не в български филм. Тя била харесана на кастинг за чужда продукция, която ще се снима у нас. Ролята на Съни от Под прикритие нямало да е голяма, но щяла да блесне на екрана с реплики и участие в екшън сцените. Ирена се надявала да се справи добре и да има още ангажименти за чужди филми като Яна Маринова, която постоянно е търсена от американски продуценти. Така щяла да позакърпи малко и семейният си бюджет.

В началото на годината пък гръмна новината, че Мариян Вълев и Ирена имат гореща връзка.
Според слуховете искрите между колегите  прехвърчали на снимките на последните епизоди от третия сезон на сериала и решили да не крият любовта си един към друг извън екрана.   „Съжалявам, ако разочаровам някого, но нямам връзка с Ирена Милянкова. С нея сме само много добри приятели и колеги,” разкри отношенията Куката от Под прикритие. Слуховете за връзка между двамата се засилиха още повече, след като двойката бе хваната да си разменя нежности на публично място. Папараци щракнали двамата да си бъбрят сладко на по питие в столично заведение. След час и половина нежни разговори Ирена и Вълев се отправили хванати за ръце в неизвестна посока.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !