Цеци Красимирова се завърна в България

24.06.2013 11:00 | Видян 2615 пъти

Цеци Красимирова се завърна в България

Според последната клюка в светските среди манекенката Цеци Красимирова има нова любовна тръпка. Именно това е причината бившата изгора на Гонзо и Косьо Самоковеца отново да върне за постоянно в България. Все още обаче е пълна мистерия кой е мъжът до нея. Известно е, че до момента Цеци живееше в Барселона под един покрив с дъщеря си Джудит и влиятелен американски предприемач. Мълвата разнасяше, че това е бил заможният бизнесмен Майкъл Струмейти, който има своя компания и в България, научи Супер 19'.

Богатството му идвало от бизнес със зърнени храни, на които е производител и вносител. През декември миналата година името му се прочу и благодарение на инициативата Празнични герои, в която той успя да осигури хранителни продукти на 1000 семейства. Кога обаче Майкъл и Цеци са се запознали остава загадка. Въпреки, че бизнесменът и манекенката рядко се появяват заедно по светски събития, неотдавна те публично афишираха любовта си на едно от тях. Светски клюкари обаче твърдят, че нещата между двамата вече са приключили.

Повечето смятат, че брюнетката е със старото си гадже и строителен бос Любомир Йомов, който е с цели 6 години по-млад от нея. Преди време двойката за малко да узакони връзката си. Но според мълвата бизнес проблемите на мъжагата възпрепятствали сватбата им. Ако се вярва на клюкарите, топмоделът изпитвал и сериозни проблеми в отглеждането на дъщеря си Джудит. Една от най-красивите български жени, която роди на 18 години, била повече от притеснена заради поведението на щерка си, разкриват нейни близки.

Въпреки че Красимирова нееднократно е заявявала, че не съжалява за ранното си майчинство и са много близки с дъщеря си заради малката разлика в годините, в последните месеци отношенията между двете били доста обтегнати. Пубертетът здраво е хванал малката красавица, която е абсолютно копие на майка си - крехка фигура, мургава кожа, абаносова коса и искрящи сини очи. Джудит често се прибирала след 22.00 часа и влизала в типичните за възрастта си пререкания с майка си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !