Ето го новият любовник на Цеци Красимирова!

16.05.2013 13:45 | Видян 4442 пъти | Гласували 1

Ето го новият любовник на Цеци Красимирова!

Манекенката Цеци Красимирова има нова любов. Бившата изгора на Гонзо и Косьо Самоковеца се появи благотворителен концерт в Южния парк а поредното си гадже. Неговото име е Майкъл Струмейтис, издава Шоу.

Майкъл Струмейтис е безумно богат производител и вносител на зърненени храни, чийто представител за България е Евгени Йорданов.  През декември миналата година името му се прочу и благодарение на инициативата "Празнични герои", в която той успя да осигури хранителни продукти на 1000 семейства. Кога обаче Майкъл и Цеци са се запознали остава загадка. Въпреки, че бизнесменът и манекенката рядко се появяват заедно по светски събития, наскоро публично афишираха любовта си на едно от тях.


Светски клюкари обаче спорят за самоличността на мъжът до Цеци. Повечето смятат, че брюнетката е със старото си гадже и строителен бос Любомир Йомов, който е с цели 6 години по-млад от нея. Преди време двойката за малко да узакони връзката си. Но както изглежда бизнес проблемите на мъжагата възпрепятстваха сватбата им, пише Шоу.

Снимка: bigbudsmag.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !