Цеци яхна нов мъж

30.11.2012 13:00 | Видян 5936 пъти

Цеци яхна нов мъж

Ново гадже отведе Цеци Красимирова далеч в България. Мъжът до манекенката е чужденец. Двамата живеят в Испания, но напоследък не се задържат много там, защото са се отдали на главозамайващи околосветски пътешествия, издава България днес.

Цеци пази рицаря на сърцето си в тайна, защото не иска повече да се подвизава в медиите. Затова той се появява само на една от снимките ѝ от посещението им в Ямайка.

Най-накрая Цеци очевидно е забравила Самоковеца, както и другия си любим - Георги Иванов-Гонзо. Вероятно, за да преодолее по-лесно любовната с мъка, Красимирова хвърляла пачки за отдих и се е отдала на бохемски живот на екзотични острови.

През отиващата си 2012 година дългокраката брюнетка посети най-тузарските дестинации - Барбадос, Дубай, Сейшелските острови, Индия и дори Ямайка, издава още България днес.

Цеци харчела с пълни шепи парите, тъй като вече била далеч от материалното. След като любовта на живота ѝ Константин Димитров-Самоковеца бе разстрелян в Амстердам, а самата тя бе ранена сериозно и прекара известно време в болница, мадамата се отдаде на духовен живот.Тя слезе от скъпите джипове и забрави за обувките с високи токове.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !