Николета: Време е за второ дете

11.06.2013 09:30 | Видян 4313 пъти | Гласували 1

Николета: Време е за второ дете

Плеймейтката Николета Лозанова намекна в социалната мрежа Фейсбук, че догодина може да стане майка за втори път. НиЛо, която има дъщеря от съпруга си Валери Божинов, зарадва майка си за рождения ѝ ден на 8 юни. Тя написа кратко обръщение в социалната мрежа, в което ѝ пожела още едно внуче.

"Днес най-прекрасната майка има рожден ден - моята! Пожелавам ѝ да бъде жива и здрава и все такава опора за цялото ни семейство! Благодаря й, че с толкова любов и смирение се грижи за нас. Ще съм най-щастливата, ако като майка, поне малко успявам да приличам на нея. За миналия ѝ рожден ден я зарадвахме с раждането на Никол, за следващия, живот и здраве, е време - с още едно внуче! Обичаме те безкрайно много, мамо!", написа Николета.

Любимата на Божинов често е хулена, че не обръща достатъчно внимание на малката си Никол, но явно тя самата се стреми да стане съвършена майка. Интересният ѝ намек се стори особено интригуващ на околните, които заляха нета с въпроси кога моделката ще се похвали с второ бебе.

снимка: жената днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !