Синът на Мишо Бирата продава семейния дом

10.06.2013 17:15 | Видян 2175 пъти

Синът на Мишо Бирата продава семейния дом

Пламен, наследникът на Мишо Бирата, продава апартамента на майка си Ева! 25-годишният сирак милионер, наследник на бизнеса на родителите си (оценяван на 150 милиона лева), бе изловен в крачка единствено от папараците на България Днес. През уикенда младият мъж показа майчиния си дом на потенциални купувачи, специално пристигнали от провинцията. Огледът се случи преди обед.

Недвижимия имот се намира на крайно апетитно място - в "Оборище", квартала на Лили Иванова. Освен това районът е богат на всевъзможни институции - посолства, училища, културни центрове и театри, и не на последно място - лъскави кафета. Инфраструктурата също е развита. Единственият проблем е близкият канал, който има склонността да се вмирисва през лятото.

Цената на тристайния дом няма как да е по-малка от 150-160 хиляди евро, коментират експерти. В "Оборище" 1 кв.м. се търгува между 600 и 1800 евро, в зависимост от състоянието на сградата. Ако има пък скорошен ремонт или оставени скъпи мебели, цената автоматично скача с още няколко хилки.

На огледа дойдоха мъж и жена, придружени от брокерка и близък на Пламен, който доведе групата до входа. Наложи се да изчакат отвън, защото наследникът на Мишо Бирата закъсняваше. Младежът поздрави топло бъдещите собственици, размениха си любезности и с уверена крачка се качиха към последната обител на Ева Михова.

Точно преди година Пламен пак бе в майчиния си дом. Тогава страх от обирджии го принуди да изнесе семейните ценности и бижута в грижливо увита бохча, пише още България днес.

Към днешна дата явно Пламен иска да се раздели колкото е възможно по-бързо с имота. Не целял да продаде апартамента непременно на реалната му цена, бил готов и на известни отстъпки, стига сделката да се сключи бързо и без много шум.

Пламен не е биологичен син на Михаил Михов. Той е плод на любовта на Ева и първия й съпруг, морски капитан. Мишо Бирата обаче приел мъника за собствен син и никога не го третирал като чуждо дете. Даже му платил обучението по право в Англия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !