Ангел и Дорина - гаджета

10.06.2013 16:45 | Видян 3062 пъти

Ангел и Дорина - гаджета

Победителите в танцовото риалити Dancing stars - Ангел и Дорина, за които през трите месеца не се заподозря дори за миг да имат по-специални отношения, всъщност са гаджета, разкрива Всеки ден. От самото начало си допаднали, а с времето и се привързали един към друг и така пламнала любовта им. Информацията бе потвърдена от екипа на шоуто.

Те обаче по нищо не показвали нито пред колегите си, нито извън предаването, своите чувства, защото искали по честен начин да спечелят шоуто, без излишни PR стратегии, както и се случи на снощния финал, на който зад себе си оставиха Стелла и Наско, които станаха втори и Елен Колева и Калоян - на трето място.

Ангел се разплака, когато спечели титлата и прегърна партньорката си. Миг по-късно той бе подмятан във въздуха от публиката и останалите участници. Единствено Стелла не успа да скрие злобата си и гледаше невярваща, че не е спечелила шоуто. Всеки ден научи, че след угасването на камерите, блондинката изпаднала в истерия и започнала да обижда сценаристите и режисьорите на предаването.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !