Сашка Сърчаджиева прости на Елен Колева

06.06.2013 11:00 | Видян 3328 пъти

Сашка Сърчаджиева прости на Елен Колева

Край на враждата между Сашка Сърчаджиева и Елен Колева. Двете актриси най-после заровиха томахавките, след като преди години се скараха за награда и спряха да си говорят. Цели 6 години между тях се водеше кървава война и не пропускаха случая да се оплюят една друга. Жената на Иван Ласкин сипеше какви ли не обидни квалификации по Елен и дори в началото на „Денсинг старс" отказваше да й говори, пише vsekiden.

В крайна сметка обаче съвместната им работа в шоуто ги принудила да комуникират и постепенно дори се сближили. Сърчаджиева даже се извинила на Колева, че нечестно я е обвинявала във връзкарство и си простили взаимно. „За какво изобщо сме се карали?", чудят се Елен и Сашка днес. И двете съжаляват за 6-те изгубени години, в които не си продумваха и дума и се правеха, че не се познават.

Край на приятелските им отношения им сложи наградата за най-добра актриса, която Елен получи още през 2007 г. за изпълнението си във филма „Шивачки". Тя играе в него заедно с дъщерята на Пепа Николова, както и Виолета Марковска. От трите Елен бе с най-малък опит като актриса и с най-малко връзки. Въпреки това обаче призът отиде при нея.

Това изправи на нокти другите две „шивачки". Те заявиха, че има нещо гнило в наградата и поведоха война срещу колежката си. Сашка даже пусна слух, че колежката й е спала с режисьора, че си ляга с женени мъже за роли и че успехът й се дължи на креватните й изпълнения. Нещата стигнаха дотам, че цялата актьорска гилдия се нахвърли върху младата актриса и кариерата й бе съсипана в зародиш. Тя пък от своя страна отказа да се оправдава и предпочете да остане в изолация от колегите си.

С днешна дата Сашка не пести хвалбите си за Елен и й стиска палци да победи в „Денсинг старс", тъй като двете вече са близки приятелки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !