Андрей и Тупарев ближат рани

05.06.2013 11:00 | Видян 3089 пъти

Андрей и Тупарев ближат рани

Андрей от продуцентското дуо Иван и Андрей отиде на спешна тайна среща с колегата си Нико Тупарев. И двамата изживяват тежки дни в момента - рейтингите на предаванията им "Къртицата" и "Денсинг старс" не се радват на планувания предварително успех. Изпреварва ги отрочето на братя Халваджиян "Като две капки вода", в което БГ звезди минават през гримова интервенция и имитират световни знаменитости, пише България днес.

Зрителите предпочитат "Като две капки вода" най-вече заради положителното настроение. Клюките и бруталните интриги в "Къртицата" изиграха лоша шега на Иван и Андрей - хората са уморени от злоба. А пък и всенародните любимци Азис и Николета Лозанова отдавна напуснаха. В "Денсинг старс" пък няма достатъчно звезди, които да заковат българите пред телевизора. Даже "Гласът на България", за което се говореше, че е нагласено шоу, събра доста зрители и във финала си отвя останалите риалити програми.

Арнаудов и Тупарев са се хванали за главата, видяха папараци на България днес. Още в началото на седмицата двамата бизнесмени, единият в ТВ7, другият в Нова, кръстосваха улиците на София. Нико и Андрей с бърза крачка и лаптоп в ръка обсъждаха стратегии, с които да съживят интереса към продукциите им.

Според кръжащ в тв средите слух от есента Иван и Андрей официално ще се сдушат с Нико и ще представят ново риалити шоу. Кой ли ще влезе този път - някой бивш министър-председател?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !