Джоли благодари за подкрепата

03.06.2013 13:30 | Видян 2008 пъти

Джоли благодари за подкрепата

Носителката на "Оскар" Анджелина Джоли заяви, че се чувства "значително по-добре" и е много развълнувана от подкрепата на обществеността, след като избра да се подложи на хирургическа операция за отстраняване на млечните жлези - двойна мастектомия. Тя искаше да избегне високия риск от развитието на рак на гърдата.

Актрисата, която се появи на лондонската премиера на филма "World War Z" на германския режисьор Марк Форстер, беше заедно със съпруга си Брад Пит. Тя се гордее, че нейният избор е довел до публичен дебат.

"Бях твърде развълнувана, за да говоря за това", заяви Джоли пред журналисти по време на първата си публична поява след разкриването на операцията през май. 37-годишната актриса е много доволна, че здравословните проблеми на жените са придобили публичност по света.

"След като загубих майка си от същото заболяване, аз съм много признателна и бях дълбоко развълнувана от грижовната подкрепа на хората", каза Анджелина . Майката на актрисата, Марчелин Бертран, почина от рак на яйчниците на 56-годишна възраст, а леля й Деби Мартин си отиде от света миналата седмица от рак на гърдата.

Брад Пит от своя страна смята, че решението на жена му е "заздравило" връзките в семейството. "Хубавото е, че за нас животът продължава", добави той. Актрисата заяви още, че нейният съпруг е "прекрасен човек и прекрасен баща" и "имам много, много късмет".

Лечението е завършило през април след реконструкция на гърдата. Анджелина Джоли каза, че рискът от развитие на рак вече е 5%. Преди това, заради наследствените особености на заболяването, рискът е бил 87% да се развие рак на гърдата и 50% - рак на яйчниците. Анджелина е избрала операцията, за да не лиши от майка шестте си малки деца, на възраст от пет до 12 години.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !