Жени Калканджиева: Който се заяжа с мен, след това става известен

03.06.2013 11:00 | Видян 6059 пъти

Жени Калканджиева: Който се заяжа с мен, след това става известен

Един от най-интересните играчи в шоуто Къртицата, Жени Калканджиева, бе поредната изгонена от Базата. Тя коментира, че към момента е по-добрият вариант за шоуто е да се махат хора, които не се представят добре на мисиите,за да се печелят повече пари. С редуцирането на играчите всички се надяват, че предателят ще излезе на яве. Калканджиева издаде, че съмненията на Тони, че Гибона е Къртицата са провокирани от разговор с бившия футболист, в който той на пияна глава сам признал, че е предателят в групата. Според много от феновете на предаването, Жени е напуснала шоуто, за да се събере отново с мъжа си и сина им Жорко. До няколко дни Жени и Тачо смятат да заминат на почивка в чужбина. Според форумци шефката на Визаж нарочно се отказала от изпълнението на мисиите, за да настрои останалите участници срещу себе си, и защото била наясно, че съпругът и баща на детето й Тачо категорично искал тя да напусне шоуто.


Как се чувстваше след като напусна Къртицата?

Със смесени чувства. Бяха радостна, че се прибирам вкъщи и малко тъжна, че оставих всички мои съотборници. Привързах се към много от хората вътре в Базата. Надявам се всички, когато излезнат, да се съберем и като се върнем назад към моментите в риалитито, много да се смеем.

Кой ще ти липсва най-много от участниците?

Най-близка станах с Деян Икебаната, ще ми липсват Деян Донков, Радина, както и Рут Колева. Дори дразнителят Любо ще ми липсва.

Той те обиди, като каза, че си една „амортизирана“ Мис България?

Това Любчо ми го каза за довиждане. По принцип всеки, с който имам някакъв сблъсък, това забелязвам през годините, или имам някакви противоречия, след това става известен. Мисля, че това е една невероятна тактика на Любо да предизвика този сблъсък между нас двамата. Освен това нямам нищо против да правя хората известни. Николета Лозанова от къде тръгна? Казах, че не е топ-модел и са й къси краката, и като я грабнаха медиите. Днес е една от най-известните светски персони. Аз съм прям човек и казвам нещата, такива, каквито са. Може би Любчо го подразни това, че му казах, че е хипер мързелив, че е лентяй. И това не му отива за годините да спи и яде през цялото време. В крайна сметка това е едно шоу, в което нещата трябва да се казват, такива, каквито са.

На кого от съквартирантите се обиди и на кого се извини за поведението си?

Сега, като гледам клиповете от Къртицата със скандалите, които съм провокирала, ми става много смешно. Има неща, които ние по-големите хора знаем, ние си имаме едни принципи, традиции и навици, които в такава среда много трудно можеш да  подържаш. Естествено заради това можеш да се изнервиш много по-лесно. Марина и Величка са от този тип мълчаливи и добрички, обаче постоянно ходят и нещо си шушукат на камерите. Те са от тихите водички. Винаги, когато имахме някакъв празник, ние известните, казвахме, „Моля ви дайте ни една бутилка вино“. Те никога не са казвали или предприемали нещо такова, което да е за благото на всички. Понякога се чувствахме в ситацията: „Моля, другарко, да отидем до тоалетната“. Аз много отдавна не съм се чувствала така, дори вкъщи не са ми налагали такъв контрол. Изведнъж стигнахме до там да се молим на една камера за кутия цигари или бутилка вино. Дори, когато бяхме на мисии сме се молили да отидем до тоалетната.

Ти успя ли да им простиш?

От Марина и от Вили поисках четири пъти прошка. На Любо никога не съм му била обидена. Ние нон стоп имахме с него пререкания. Той е от този тип хора, когато пийне, става по-агресивен и по-буен. Иначе, когато бяхме на мисии, ги забравяхме тези неща, защото бяхме съсредоточени в това да преминаваме препятствията.

Всъщност, каква е равносметката ти от участието в Къртицата?

Ние си правихме един разбор, всички останали участници, и си казахме: Имахме една раздяла, две нови любови, сватба, имахме бременна жена. Аз само казах на Иван и Андрей, моля ви, внимавайте да нямаме смъртен случай./смее се/

 

 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !