Новата на Ники Михайлов е моделка

28.05.2013 17:45 | Видян 5481 пъти

Новата на Ники Михайлов е моделка

Вратарят на националния ни отбор Николай Михайлов явно не си губи времето да страда заради раздялата с доскорошната си половинка Алисия, пише livesport.bg.

Стражът на Твенте има нова изгора. Това е Звезделина Иванова. Тя е модел на България за 2005 година. За нея се твърди, че е причината за раздялата между фолк певицата Магда и бизнесмена Красьо Черния.

Любопитното е, че след като връзката и с Михайлов започна постепенно да добива популярност, бизнесдамата изтри и двата си профила в социалната мрежа Фейсбук.

Новата авантюра на Ники може да се приеме като светъл лъч в неговия живот напоследък, след като не играе в клубния си отбор Твенте. Михайлов имаше проблеми с контузия в коляното и под предтекст, че все още не е напълно възстановен от нея, не намира място в групата на холандския тим, който в последните дни се прости с шансовете си да играе в Лига Европа. Вратарят на България не се радва от особена подкрепа от страна на треньрския щаб на Твенте, който очевидно е свалил доверието си от него.

В последните 6 срещи на тима си Николай Михайлов е извън групата на тима си. Той не участва и в решителните плейофи за класиране в Лига Европа след като не успяха да се справят с Утрехт.

Интересното е, че стражът попадна в групата на националния отбор за контролите с Япония и Казахстан, въпреки че официално се води контузен. Друг любопитен момент е, че синът на президента на БФС не се прибра за лагер-сбора на селекцията на Любо Пенев, явно избягвайки среща с журналистите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !