Куката приключи с жените

27.05.2013 09:30 | Видян 2103 пъти

Куката приключи с жените

Мариан Вълев - Куката се отказа от жените. Актьорът, който е считан за секс символ и любимец на нежния пол, го удари на тотален ергенлък, след като скъса с младата си колежка Снежана Макавеева. Той се появява навсякъде или сам, или с приятели мъже и не иска дори да помисли за нова връзка, пише vsekiden.

Веднага след раздялата си със Снежана Куката започна да сменя дамите кажи-речи всяка вечер. Това разнообразие обаче бързо му омръзна и той прецени, че му е по-добре без жени. По партитата Мариан започна да води своя син, а когато излиза вечер, предпочита да е с колеги и приятели, с които се познават от години. „На Вълев му омръзна от клюки, женските драми вече му идват в повече", твърдят негови колеги.

Стремежът да бъде сам, се засилил още повече след катастрофата на актьора във Варна преди два месеца. Тогава той като по чудо се отърва почти невредим - само с един-два шева. Колата му се обърна като по филмите, понесена от вятъра. Колкото повече се връщал към инцидента, толкова повече на Мариан му се струвало, че в него е намесена висша сила, която му отправя предупреждение чрез тази катастрофа. Започнал да става по-затворен и да се обръща към религията подобно на своя герой в „Под прикритие". Почти всяка седмица ходел и на църква. „След онзи случай във Варна Мариан вече не е същият човек", разказват хора от неговите среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !