Силен старт за Теодора с нова песен, клип и албум

23.05.2013 09:00 | Видян 4715 пъти

Силен старт за Теодора с нова песен, клип и албум

Гореща, властна и непредсказуема - такава е Теодора в новото си видео "Мина ми часът". Песента е и водещ сингъл от предстоящия шести албум на най-успешната певица на музикална компания Diapason Records.

Музиката и аранжиментът на "Мина ми часът" са дело на албанския композитор Ардиан Кастрати, а текстът е на Йордан Ботев. Социалната мрежа facebook е главната причина композиторът да се свърже с певицата и да й предложи песента, а Теодора бързо усеща, че тя има потенциал дори и в демо вариант. Затова го доразвива успешно с българския екип от Diapason Records.

"Досега в репертоара не съм имала такава различна песен - и темпото и аранжиментът и началото на песента с цигулката, която е водещ инструмент докосват много тънко слушателите. Именно затова заложих песента да бъде водещ сингъл от новият албум.", споделя Теодора и допълва, че песента може да се танцува както в ритъм, динамично, така и леко и плавно.

Видеоклипът на песента "Мина ми часът" е реализиран от Front Line Cinema, които работят върху последните музикални проекти на звездата. За да покажат колко е жарка, секси, но и студена и властна, екипът буквално потапя в студен басейн певицата.

"Искахме да уловим всяко нейно изражение върху лицето и, всеки жест и мимика, защото Теодора е много изразителна натура и нейните характерни черти и придават още по-силна славянска хубост.", сподели режисьорът на видеото. Премерено секси и много гореща е представена в друга от визиите, където е по бански, но дори и нейните погледи могат да бъдат изпепеляващи, нищо че има небесно сини очи, допълват от продукцията.

Основната цел на видеото "Мина ми часът" е да бъде представена жената Теодора, която може да управлява стихиите дори и любовта на мъжете към нея!
Във видеото участва и един от най-запомнящите се мъжки модели Николай Чолаков, който също има интересно присъствие и роля.

За визиите на Теодора работи Маги Желязкова, коса: Бисер Борисов и грим Мария Господинова.
За терен на снимките екипът избра хотел "РИУ Правец" с най-прекрасната гледка към езерото и басейнът с олимпийски размери.

Премиерата на "Мина ми часът" може да гледате в четвъртък, 23 май от 13.00 часа в рубриката "Промо" по ФЕН ТВ, както и в официалните канали и страници на Diapason Records. Най-интересните моменти от снимачната площадка не пропускайте да гледате в предаването "Зад кулисите" по Фен ТВ в събота от 13.00 ч и неделя от 19.00 часа.

Освен нов сингъл и клип до броени дни Теодора ще представи новият си шести авторски албум и ексклузивна фотосесия.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Патриархът: Най-гледан по бТВ

Специалната програма, която bTV излъчи за избора на...

НЕ! Street chefs гърми след полунощ в...

Street chefs в сърцето на София - градината пред хотел...

Няма коментари към тази новина !