Слава Севрюкова, софийската Ванга: Ще се оправим след 2017 г.

20.05.2013 16:00 | Видян 4093 пъти | Гласували 1

Слава Севрюкова, софийската Ванга:  Ще се оправим след 2017 г.

Слава Севрюкова, феноменалната екстрасенска, е категорична: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. И едва след като се сменят 14 правителства от началото на промяната (правителството на Бойко Борисов е 12-о поред от 1990 година, а това на Райков е фаталното 13-о), начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход, пише Супер 19'.

След 2017-18 година в държавното управление ще влезе жена. Тя ще „измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки". И тогава също ще има подем в страната. Тази жена ще мобилизира силите и ресурсите на цялата нация.

През 21-ви век България ще достигне невиждан духовен разцвет. Страната ни ще бъде прославена от блестящи умове и учени, които ще дадат на човечеството гениални прозрения. Хората ще се научат да живеят духовно и здравословно и ако сега рекордьорите по възраст ще са 90-100-годишни, в средата на ХХII век дълголетниците ще стигат до 180 години. Със спокойствието и красотата си държавата ни много ще наподобява Швейцария, но никога няма да се превърне в „икономически тигър”.

За повечето хора Слава Севрюкова не е позната - за други тя е била софийската Ванга. Но дарбата, с която е разполагала, е оценена дори от великата баба Ванга. Двете пророчици са поддържали приятелски отношения дълги години наред.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !