Сашо Диков към Илияна: Омъжила си се на 20 като селянка!

19.05.2013 09:05 | Видян 4498 пъти

Сашо Диков към Илияна: Омъжила си се на 20 като селянка!

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева даде интервю в предаването “ДикOFF” по "Нова Телевизия", пише Блиц.
 
“Разграничавам личните си отношения с един човек и професионалните ни отношения. Така се случи с Нешка Робева. Тя допусна лични нейни качества да влияят на професионалната й работа. В момента сме в страхотни отношения. Когато бях състезателка, Нешка ни виждаше като малки слончета, а за родителите си бяхме малки скелетчета. Бях 45 кг, а според Нешка бях слонче”, разкри Раева
 
“Аз бях най-сексапилната спортистка. На европейското първенство през 1980 г. ме направиха Мис Европа. Там обаче ме оценяваха чужди журналисти, а не български. Повечето си важни неща в живота си съм направила, хвърляйки се в тях. Сватбата ми на 20-годишна възраст и бракът, който продължава вече 30 години, доказа, че съм била права в тази своя стъпка. Наско тичаше като породист кон, премазваше съперниците си. Той тичаше и ходеше най-красиво от всички футболисти. И сега ми харесва как върви”, допълни президентът на федерацията по художествена гимнастика.

Тя не се засегна, когато Сашо Диков заяви, че е постъпила като селянка, след като се е омъжила на 20 години. "Изобщо не се бях замислила за възрастта. Просто бях влюбена и се водих от сърцето си", отсече Раева.
 
“Повдига ми се от това, от което и на всички българи. Омръзна ми да гледам междуличностни борби, надцакване, анонимки, компромати. От това, че има доказани незаконни подслушвания, а няма наказани. От цената на тока. Направо ни ограбват. Народът е обезверен. Българските политици убиха държавата, те я изнасилиха,” разкри бившата гимнастичка.

Илиана заяви, че скоро предстои конгрес в НДК на нейната партия "Обединена България". "Ще застана, за да обединя хората, вярвам, че България може да се обедини във всяка сфера. Може да се обедини сред най-добрите хора, необходими на България. Да се обединим изцяло, стига с тия войни, защото ще се самоунищожим", категорична бе Илияна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !