Илияна Раева реже Глория

03.04.2013 12:15 | Видян 3859 пъти

Илияна Раева реже Глория

Глория няколко поредни пъти оспорваше критиките на Илияна, въпреки че те бяха съвсем проформа, колкото да каже нещо пред зрителите. Всъщност Раева твърдо подкрепяше чалга дивата и се стремеше да я тика към финала като ѝ даваше най-високите оценки спрямо колегите си. Според мнозина от участниците двете дори имали уговорка за крайния успех на Глория .

Обидчивата русенка обаче развали калимерата, като си позволяваше в ефир да съска срещу Илияна и да нарича критиките ѝ смешни. Първите пъти Раева не реагира, но на последния лайв не издържа и в ефир посъветва певицата да бъде по-скромна. На тази реплика обаче фолк примата свъси вежди и извърна глава встрани, показвайки, че въобще не иска да слуша журиращата треньорка по художествена гимнастика.

Секунди по-късно Илияна ѝ го върна - даде ѝ най-ниската оценка. „Щом се надува и отсега се вижда с короната, ще има само ниски оценки и трябва да си ходи. Ако е звезда, публиката ще я подкрепи с есемеси и ще я спаси", изсъскала Илияна Раева по адрес на певицата, пише Всеки ден.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !